Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό

Ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό

Έγινε σήμερα (28/6) το σημαντικότερο βήμα για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός το δικό του κολυμβητήριο. «Όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε ο Μιχάλης Κουντούρης.


Πολύ σημαντική είναι η σημερινή εξέλιξη με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να υπογράφει με το ΣΕΦ το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου. Αυτό σημαίνει ότι έγινε το πιο σημαντικό βήμα για να αποκτήσει η ομάδα πόλο των Πειραιωτών το δικό της κολυμβητήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

 

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:

– Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

– Βοηθητική Δεξαμενή.

– Συνεδριακό Κέντρο.

– Βοηθητικούς χώρους.

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας. Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στην Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη από την πλευρά της δήλωσε:

«Σήμερα, έγινε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες αθλητές του υδάτινου στίβου να προπονούνται σε συνθήκες αντάξιες των επιδόσεων και των επιτυχιών που συστηματικά μας χαρίζουν απλόχερα.

Τέλος, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε, επιτέλους, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Πλέον, ενωμένοι για τον υδάτινο αθλητισμό, προχωράμε. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε μαζί».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares