Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ισόβια σε μπέιμπι σίτερ για σεξουαλική κακοποίηση βρέφους

Ένας 45χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον μπέιμπι σίτερ στο διαδίκτυο καταδικάστηκε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα 13 παιδιά, το μικρότερο ενός μηνός. Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε τη μέγιστη των ποινών, περίπου 15 έτη φυλάκισης.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο 45χρονος εγκληματίας κατά «βρεφών, παιδιών και εφήβων, μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο».

Η υπόθεση που σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» χρονολογείται από τις 6 Δεκεμβρίου του 2022.

Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019.

Για τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων έκαναν λόγο οι αστυνομικοί κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στην πόλη Wermelskirchen, στα τέλη του 2021.

Την ίδια ώρα, τέσσερις ακόμη Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Το όνομα του 45χρονου δεν έγινε γνωστό για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ωστόσο, η υπόθεση οδήγησε στο να αποκαλυφθούν και άλλοι ύποπτοι για κακοποίηση.

 

cnn.gr

 

Shares