Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ Κ.Βελόπουλος κατά ΝΔ για το τεράστιο κοίτασμα ιδρυτών στο Καστελλόριζο: «Εγώ δεν μπορούσα να το παραδώσω στην Αίγυπτο ή την Τουρκία”…

Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα και η ιστορία θα το αποδείξει…

Μεγάλη μέρα ή ορθότερα τεράστιο Εθνικό φρόνημα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ήταν ισοπεδωτικός από το Βήμα της Βουλής υπερτονίζοντας τα γιγάντια λάθη που πραγματοποιεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και λειτουργούν δυστυχώς μειοδοτικά κατά του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ελληνικότητα του Καστελλόριζου καθώς και στα “δώρα” της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας προς τους Αιγύπτιους και τους Τούρκους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πριν από λίγη ώρα είπε χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν μπορούσα να το παραδώσω στην Αίγυπτο ή την Τουρκία αναφερόμενος στο τεράστιο κοίτασμα ιδρυτών στο Καστελλόριζο”.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΥΔΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ!το αποκαλούν “κοίτασμα τερας” !Εγώ δεν μπορούσα να το παραδώσω στην Αίγυπτο ή την Τουρκία! ΣΉΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!Η ιστορία θα το αποδείξει!»

Shares