Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ηρακλής: Ο Βασίλης Χατζηπαναγής αποχαιρέτησε τον Νίκο Ατματζίδη

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θρηνεί τον χαμό του εμβληματικού προέδρου του, Νίκο Ατματζίδη, ο οποίος έφερε τον Βασίλη Χατζηπαναγή στην Ελλάδα.

Ο ιστορικός παράγοντας είχε το προσωνύμιο «ο πρόεδρος των προέδρων» κι ήταν αυτός που έντυσε στα «κυανόλευκα» τον θρυλικό «Βάσια».

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής είπε το δικό του «αντίο» στον Νίκο Ατματζίδη, με ένα συγκινητικό μήνυμα. Αναλυτικά: «Είμαι βαθιά συγκινημένος από την είδηση της απώλειας του μεγάλου προέδρου του Ηρακλή, Νίκου Ατματζίδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που με έφερε το 1975 στην Ελλάδα και τον Ηρακλή. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Ηρακλή και εύχομαι να έχει καλό παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι πρόεδρε».

Τη δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος ανέφερε:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ…

Ο Γ.Σ. Ηρακλής, το Δ.Σ., τα Μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλη η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετούν με οδύνη, αλλά μαζί και αγάπη για όλα όσα προσέφερε, τον Πρόεδρο των Προέδρων, Νίκο Ατματζίδη, που “έφυγε” σήμερα για το τελευταίο ταξίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα πρόσφερε στον ΗΡΑΚΛΗ, όσα πρέσβευε ως ηθικές αξίες συνάμα με αυτές του Συλλόγου μας, όσα κοινωνούσε απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας για αυτό που αγαπούσε.

Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την Οικογένεια σου, από όλους μας στον ΗΡΑΚΛΗ!»

newsbomb.gr
Shares