Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ηράκλειο: Ενέδρα σε αστυνομικούς που πήγαν να βοηθήσουν κατάκοιτο άντρα…

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ξαφνικά περικυκλωμένοι από 15 άτομα. Βροχή από πέτρες στο Ηράκλειο…Δικογραφία κατά αγνώστων σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου μετά την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί προχθές τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου (στα στενά γύρω από την παλιά εφορία) από ομάδα νεαρών του αντεξουσιαστικού χώρου.

Επίσης, αναμένεται να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις φθορές που προκλήθηκαν στο περιπολικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα όταν το «100» δέχτηκε κλήση για άτομο που βρισκόταν κατάκοιτο στη μέση του δρόμου.

Όταν το περιπολικό έφτασε στο σημείο το πλήρωμά του, αποτελούμενο από δύο αστυνομικούς, προσπάθησε σύμφωνα, με αστυνομικές πηγές – να απομακρύνει τον νεαρό που βρισκόταν ξαπλωμένος στο οδόστρωμα.

Ξαφνικά, αστυνομικοί είδαν να έχουν περικυκλωθεί από περίπου 15 άτομα, τα οποία άρχισαν να πετούν πέτρες στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Μία πέτρα βρήκε στο κεφάλι τον ένα αστυνομικό και μια άλλη έσπασε το παρμπρίζ του περιπολικού.

Οι δυο αστυνομικοί κατάφεραν τελικώς αν απομακρυνθούν από το σημείο και πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία ένστολο.

Εφημερίδα Πατρίς, cretalive

Shares