Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ηράκλειο: Πιτσιρίκες ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια και έκλεψαν μια… ντουζίνα!

Η Αστυνομία εντόπισε τις δύο κοπέλες ηλικίας 14 και 15 ετών – Τα κλεμμένα δαχτυλίδια βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου


Τα μάτια του δεκατέσσερα είχε ο ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου στο Ηράκλειο, όταν μπήκαν μέσα δυο ανήλικες Ρομά και ζήτησαν να δουν δαχτυλίδια. Όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο, καθώς οι πιτσιρίκες κατάφεραν να ξαφρίσουν μια ολόκληρη… ντουζίνα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του!

Οι δύο θρασύτατες φίλες ηλικίας 15 και 14 χρόνων ζήτησαν το απόγευμα του Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να τους δείξει διάφορα δαχτυλίδια, αλλά με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις έβαλαν στις τσέπες τους συνολικά 12 από αυτά και έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας! Ο κοσμηματοπώλης κατάλαβε αμέσως ότι τα τιμαλφή είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, που ξεκίνησε αναζητήσεις βάσει της περιγραφής των δυο κοριτσιών.

Τελικά, οι αστυνομικοί τις εντόπισαν πολύ γρήγορα, τις συνέλαβαν και τους έκαναν σωματική έρευνα, από την οποία βρέθηκαν τα κλεμμένα δαχτυλίδια και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: protothema.gr

Shares