Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ηράκλειο: Κερδίζει τη «μάχη» ο 29χρονος Νίκος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι – Βγαίνει από την Εντατική

Ηράκλειο: Ο μαχητής Νίκος έχει αποσωληνωθεί έπειτα από δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ λόγω σφαίρας που δέχθηκε στο κεφάλι για μια προσπέραση, όπως πιστεύεται

Συγκίνηση για τον 29χρονο Νίκο ο οποίος από την Πέμπτη 3 Αυγούστου νοσηλεύεται έπειτα από σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι, καθώς ο νεαρός βγαίνει από την εντατική

Ο 29χρονος, ο οποίος φέρει ακόμα τη σφαίρα στο κεφάλι του, παραμένει μέχρι και σήμερα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, από όπου, ωστόσο, αναμένεται να βγει αύριο και, σύμφωνα με τα όσα είπε στην ΕΡΤ ο διευθυνής της ΜΕΘ Ανέστης Κιούλπαλης, να μεταφερθεί στην Νευροχειρουργική Κλινική.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, από τον νευροχειρουργό γιατρό μέχρι το νοσηλευτικό προσωπικό και το επικουρικό προσωπικό στο Βενιζέλειο, όλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλάι τους, προσπαθώντας να βοηθήσουν ο κάθε ένας με τον τρόπο που μπορεί. «Όχι μόνο σε ιατρικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι σημαντική και η ψυχολογική υποστήριξη που προσπαθούν να μας δώσουν».

Ο νεαρός έχει αποσωληνωθεί και έχει ανακτήσει κάποιο επίπεδο συνείδησης, κάτι που κάνει τους γιατρούς αισιόδοξους για τη συνέχεια.

«Προσπαθεί το παιδί μας, το παλεύει», λένε οι γονείς του μαχητή Νίκου στο cretalive.gr οι οποίο βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη εδώ και δύο εβδομάδες

Όπως χαρακτηριστικά λένε, το παιδί τους βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να παλεύει για τη ζωή του, «χωρίς να έχει κάνει τίποτε»!

«Έζησε πολλά χρόνια στο χάος της Αθήνας, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά και ήρθε στην γενέτειρά του για να πάθει αυτό που έπαθε λίγα μέτρα από το σπίτι του, στην πόρτα του σπιτιού του» επισημαίνουν.

Έρευνες σε όλη την Κρήτη για τον 22χρονο
Ο Νίκος εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και την ίδια ώρα, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αυτός που πυροβόλησε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares