Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ηράκλειο: Γονείς κατήγγειλαν ότι δύο 17χρονοι ομαδάρχες ξυλοφόρτωναν παιδιά σε κατασκήνωση!

Τούς χτυπούσαν με σκοπό, όπως έλεγαν, να τούς «μάθουν» τι εστί πειθαρχία


Μηνυτήρια αναφορά κατά δύο 17χρονων έκαναν οι γονείς ενός 13χρονου αγοριού, καταγγέλλοντας πως χτύπησαν επανειλημμένα τον γιο τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε κατασκήνωση του δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η αστυνομία αναζητά τους δύο 17χρονους, οι οποίοι ήταν ομαδάρχες στη συγκεκριμένη κατασκήνωση, ενώ, σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλλαν οι γονείς του 13χρονου, το αγόρι φέρει μώλωπες στο σώμα του και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ο ίδιος ο 13χρονος, εξάλλου, περιέγραψε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου ότι, κάθε φορά που καθυστερούσαν να γυρίσουν στα δωμάτιά τους, μετά από το παιχνίδι ή όποτε έκαναν κάτι που παρέκκλινε από τους κανόνες και τα όρια που έθεταν οι ομαδάρχες, εκείνοι τούς χτυπούσαν ακόμα και με ζώνη, προκειμένου να μάθουν… την πειθαρχία.

Η αστυνομία αναζητά τους δύο ομαδάρχες, προκειμένου να δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ, σύμφωνα με τις ως τώρα καταθέσεις στο Α.Τ. Χερσονήσου, τις ίδιες πρακτικές εφάρμοζαν οι δύο ομαδάρχες και σε άλλα παιδιά. Για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα τουλάχιστον στις 2 και στις 10 Αυγούστου ενημερώθηκαν και οι ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης και, όπως είπαν στην Αστυνομία, έσπευσαν να τους διώξουν.

newsbreak.gr

Shares