Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Έκλεβαν μπαταρίες αυτοκινήτων

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στο Ηράκλειο Κρήτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άρπαξαν από επιχείρηση ηχοσυστήματα, μπαταρίες αυτοκινήτων, καταλύτες και ανταλλακτικά.

Πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι στις 16 και 17 Ιουλίου είχαν αφαιρέσει από επιχείρηση στο Ηράκλειο Κρήτης δύο ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, έξι καταλύτες, εβδομήντα μπαταρίες, μπαταρία γεννήτριας, 140 λίτρα πετρελαίου και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο δραστών όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Εξάλλου, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο συνελήφθη ένας άνδρας με τους αστυνομικούς να ξεριζώνουν 39 δενδρύλλια κάνναβης.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης έγινε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του δράστη και σε ποιμνιοστάσιο όπου βρέθηκαν τα 39 δενδρύλλια κάνναβης.

Καλλιεργούνταν επιμελώς σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ήταν ύψους έως 1,5 μέτρων και όλα στο στάδιο της ανάπτυξης. Επιπλέον κατασχέθηκαν 7.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

newsit.gr

Shares