Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ήπειρος: Παιδόφιλος παρενόχλησε δυο ανήλικες και συνελήφθη…

Ήπειρος: Παιδόφιλος παρενόχλησε δυο ανήλικες και συνελήφθη...

Ο δράστης φέρεται ότι πλησίασε τα δύο ανήλικα κορίτσια την ώρα που περπατούσαν και τα «χούφτωσε», ενώ ταυτόχρονα τους πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αδίστακτος παιδόφιλος που δρούσε σε πόλη της Ηπείρου και παρενόχλησε σεξουαλικά δυο ανήλικα κορίτσια σε διαφορετικές περιοχές, κάνοντάς τους ανήθικες προτάσεις. Μάλιστα, σε μια από τις δυο περιπτώσεις τόλμησε να απλώσει χέρι σε μια από τις τρομοκρατημένες μαθήτριες!

Ο 40χρονος Έλληνας φέρεται ότι πλησίασε τα δύο ανήλικα κορίτσια το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που περπατούσαν και τα “χούφτωσε” στα απόκρυφα σημεία τους, ενώ ταυτόχρονα τους πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά. Και τα δυο κορίτσια κατάφεραν να τον αποφύγουν και να απομακρυνθούν τρέχοντας, ενώ αμέσως μετά ενημέρωσανγια όσα συνέβησαν τους γονείς τους, οι οποίοι κατήγγειλαν τον δράστη στους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας.

Εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 40χρονο και να του βάλουν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνησης ανηλίκων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares