Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ: Στη “μαύρη λίστα” η Ελλάδα! “Μην πηγαίνετε λόγω κορονοϊού”…

Έκτακτη οδηγία του CDC προς τους Αμερικανούς. Θεωρεί την Ελλάδα επικίνδυνη χώρα λόγω κορονοϊού! Καλεί όσους έχουν κλείσει εισιτήρια να τα ακυρώσουν.

Έκτακτη οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ προς τους ταξιδιώτες, ζητώντας τους να αποφεύγουν να έρχονται στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού!

Συγκεκριμένα, το CDC εξέδωσε οδηγία με την οποία συμβουλεύει τους Αμερικανούς να αποφύγουν τα περιττά ταξίδια προς την Ελλάδα, λόγω κορονοϊού. Μάλιστα καλεί όσους έχουν κλείσει το ταξίδι, να το ακυρώσουν!

Όπως υποστηρίζει, στην Ελλάδα υπάρχει υψηλό ρίσκο! Αναφέρει επίσης πως “αν αρρωστήσετε στην Ελλάδα και χρειαστείτε ιατρική βοήθεια, οι παροχές θα είναι περιορισμένες”. Όλα αυτά μετά την αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων.

Στα αρνητικά επίσης αναφέρει πως ίσως τους γίνει τεστ φτάνοντας στην Ελλάδα, και αν βρεθούν θετικοί όχι μόνο θα μπουν σε καραντίνα αλλά ίσως να μην τους επιτραπεί να γυρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση καλούν τους ταξιδιώτες να συμβουλευτούν το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και τηνβ Αμερικανική πρεσβεία, για τους περιορισμούς που ισχύουν.

Δείτε την ανάρτηση στο επίσημο site του

Shares