Παρασκευή , 1 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ – Σχολείο κατηγορεί 3 μαθητές γυμνασίου επειδή…ανέφεραν με “λάθος αντωνυμία” συμμαθητή τους!

Μια σχολική περιφέρεια του Ουισκόνσιν υπέβαλε καταγγελία εναντίον τριών μαθητών γυμνασίου για φερόμενη χρήση λάθος αντωνυμιών ενώ απευθυνόταν σε άλλον μαθητή.

Τρεις μαθητές του γυμνασίου του Κιέλου ερευνώνται για “σεξουαλική επίθεση” σε σχέση με το περιστατικό. «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου, που με προειδοποίησε· ειδοποιώντας με ότι επρόκειτο να λάβω ένα email με ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του γιου μου», δήλωσε η Rosemary Rabidoux, μία από τις γονείς των μαθητών. κατηγορούμενος, όπως αναφέρει στο Fox 11. “Πήγα αμέσως σε σοκ! Σκέφτομαι, σεξουαλική παρενόχληση; Αυτό είναι βιασμός, αυτό είναι ακατάλληλο άγγιγμα, αυτό είναι αιμομιξία”, πρόσθεσε ο Rabidoux. «Τι έκανε ο γιος μου;»

Ο Braden, ο 13χρονος γιος του Rabidoux, είναι ένας από τους τρεις μαθητές του γυμνασίου του Kiel που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση, μια κατηγορία που η ίδια αμφισβητεί. «(Ο διευθυντής της έρευνας) είπε ότι φέρεται να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση επειδή δεν χρησιμοποίησε σωστές αντωνυμίες», είπε ο Ραμπιντού. “Νόμιζα ότι δεν ήταν αληθινό! Σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να είναι μια φίμωση, ένα αστείο — το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.”

Σε μια επιστολή από το Wisconsin Institute for Law & Liberty, οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους κατηγορούμενους φοιτητές, χαρακτήρισαν την καταγγελία για τον τίτλο IX “ακατάλληλη” και προέτρεψαν την υπόθεση “να απορριφθεί αμέσως”. «Η απλή χρήση βιολογικά σωστών αντωνυμιών όχι μόνο δεν συνιστά σεξουαλική παρενόχληση σύμφωνα με τον Τίτλο IX ή την πολιτική της ίδιας της Περιφέρειας, αλλά προστατεύεται και ο λόγος από την Πρώτη Τροποποίηση», έγραφε η επιστολή της 12ης Μαΐου προς τον διευθυντή, τον σύμβουλο και τον διευθυντή του σχολείου.

“Η Περιφέρεια παραβίασε επίσης τις διαδικασίες του Τίτλου IX και τη δική της πολιτική όσον αφορά τον χειρισμό της καταγγελίας. Η Περιφέρεια θα πρέπει να τερματίσει αμέσως την έρευνα, να απορρίψει τις καταγγελίες και να τις αφαιρέσει από κάθε αρχείο των αγοριών”, προστίθεται στην επιστολή. Οι δικηγόροι είπαν ότι ο Τίτλος IX “σίγουρα δεν καλύπτει το 2 χρησιμοποιώντας βιολογικά σωστές αντωνυμίες απλώς και μόνο επειδή η Περιφέρεια τον χαρακτηρίζει ως “λανθασμένη προφορά”, που είναι ο μοναδικός ισχυρισμός στη μονοσέλιδη καταγγελία για τον Τίτλο IX.” “Η “κακή προφορά” δεν είναι επίσης σεξουαλική παρενόχληση σύμφωνα με τον Τίτλο IX, επειδή η ταυτότητα φύλου δεν περιλαμβάνεται στον ορισμό του φύλου στον Τίτλο IX. Στην πραγματικότητα, το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί επί του παρόντος να τροποποιήσει τον Τίτλο IX για να τον προσθέσει”, προστίθεται στην επιστολή.

Η επιστολή ανέφερε ότι μια δήλωση του καθηγητή μουσικής στην οποία συνέβη, η συμπεριφορά περιέγραφε «άλλη συμπεριφορά» που δεν πλησιάζει «ακριβώς τη σεξουαλική παρενόχληση». Η δήλωση του δασκάλου μουσικής ανέφερε ότι η τάξη «εξέφρασε απογοήτευση με το να θυμάται τις αντωνυμίες» και περιέγραψε άλλα γεγονότα που θα οδηγούσαν σε πειράγματα και λογομαχίες μεταξύ των μαθητών της οκτώ τάξης. «Για να είμαι σαφής, αυτή η δήλωση δεν είναι ακριβής απεικόνισε πλήρως τα περιστατικά που περιγράφονται—όπως γνωρίζετε, ο εν λόγω μαθητής έχει πειράξει τα αγόρια τόσο πολύ, αν όχι περισσότερο, μεταξύ άλλων λέγοντάς τους πολλά ονόματα και φωνάζοντας τους επειδή δεν τα χρησιμοποίησαν.

 

πηγή: ThePostMillenial

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares