Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ – Προκλητικές φιγούρες -hardcore σεξουαλικού περιεχομένου- εμφανίζονται δημοσίως μπροστά σε παιδιά

Ένα κλιπ που τραβήχτηκε από την Πορεία Υπερηφάνειας στην πρωτεύουσα της χώρας δείχνει έναν διαδηλωτή που αποφάσισε να πάει τη διαμαρτυρία του στο επόμενο επίπεδο με ένα… στρινγκ, ένα μεγάφωνο στους τροχούς και μια προκλητική οπίσθια επίδειξη μπροστά στα παιδιά.

Στο βίντεο κλιπ, αυτό που μοιάζει με έναν άντρα με ένα ζευγάρι στήθη μπορεί να δει κανείς να κινείται προς έναν αστυνομικό πριν σκύψει προκλητικά μπροστά στο πλήθος. Ο αστυνομικός απομακρύνεται από τον διαδηλωτή και γυρίζει την πλάτη του όταν αρχίζει το twerking, χαμηλώνοντας το βλέμμα του όταν συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. Αυτό δεν σταματά τους διαδηλωτές – ούτε καν τους επιβραδύνει. Χορεύοντας με τη μουσική που ακούγεται από το ηχείο που έχουν πάρει, ο διαδηλωτής συνεχίζει να οδηγεί ένα τμήμα της παρέλασης. Ενώ η παράσταση συνεχίζεται, επευφημίες από το πλήθος ακούγονται μαζί με μερικά θαυμαστικά σχόλια.

Ούτε εκατό βήματα πίσω από την οθόνη, λίγα παιδιά ακολουθούν την πράξη, κρατώντας πινακίδες υπερηφάνειας ως μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ. Μια δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ για το The Post Millennial, περιέγραψε τη σκηνή στο έδαφος. “Αρχίσαμε να παρακολουθούμε την πορεία και υπήρχαν πολλά παιδιά… ακολουθώντας αυτόν τον άνδρα υπήρχε μια ολόκληρη ομάδα παιδιών που κυμάτιζαν σημαίες υπερηφάνειας. Πιθανότατα εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν και παρακολουθούσαν αυτή την εκδήλωση”, είπε η Hernandez. Τέσσερα παιδιά – κανένα δεν φαινόταν μεγαλύτερο από 14 – εμφανίζονται στο ίδιο πλάνο. Το μικρότερο από αυτά φαίνεται να μην είναι μεγαλύτερο από 6 ή 7 ετών. Δεν ήταν η μόνη ακατάλληλη εμφάνιση που έγινε το Σάββατο. Σε ένα άλλο τμήμα της πορείας, πλάνα που τραβήχτηκαν από τη συντάκτρια του The Post Millennial, Hannah Nightingale, εμφανίζει άνδρες με στήθος αρκούδας που συμμετέχουν σε αυτό που φαινόταν να είναι εξοπλισμός “φετίχ κουταβιού”. Κι εδώ παρακολουθούσαν παιδιά.

Καθώς η πορεία συνεχίζεται με αυτές τις σεξουαλικά φορτισμένες εμφανίσεις, η συμμετοχή των παιδιών έχει προκαλέσει την ταχύτερη αντίδραση στο διαδίκτυο. Οι αγανακτισμένες κραυγές σημείωσαν ότι αυτές οι εμφανίσεις ήταν κατάφωρα ακατάλληλες για ένα νεανικό κοινό.

 

πηγή: ThePostMillenial.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares