Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ: Κάλεσε την αστυνομία μέσω delivery επειδή την κρατούσε όμηρο

Μια εφαρμογή για delivery φαγητού ήταν το μέσο που κατάφερε να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και κρατήθηκε όμηρος από τον δράστη, για να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με το WABC, τοπικό κανάλι της Νέας Υόρκης, ο 32χρονος που φέρει να επιτέθηκε στη γυναίκα σεξουαλικά και να την κράτησε όμηρο, της είχε αρπάξει και το κινητό της, μέχρι να του το ζητήσει η ίδια πίσω για να παραγγείλει φαγητό μέσω της εφαρμογής delivery.

Γύρω στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, η νεαρή παρήγγειλε ένα μπέργκερ και ένα σάντουιτς από ένα κοντινό κατάστημα, το Chipper Truck Café, μέσω του Grubhub και μάλιστα, πρόλαβε να γράψει στα σχόλια της παραγγελίας: «Παρακαλώ, καλέστε την αστυνομία (…) Διακριτικά, σας παρακαλώ», ζητώντας από έναν αστυνομικό να αναλάβει την παράδοση.

Οι υπάλληλοι «είδαν την υποσημείωση στην παραγγελία και τηλεφώνησαν στον σύζυγό μου», είπε η συνιδιοκτήτρια του καφέ, η Άλις Μπερμέχο. «Τον ρώτησαν τι να κάνουν και εκείνος τους είπε να καλέσουν την αστυνομία».

Έτσι, οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η 24χρονη, σε μια γειτονιά του Μπρονξ και συνέλαβαν τον άνδρα. Δράστης και θύμα είχαν γνωριστεί μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, σύμφωνα με το CNN.

Ο 32χρονος διώκεται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Θεωρείται επίσης ύποπτος για άλλη μια σεξουαλική επίθεση, τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

newsit.gr

Shares