Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ – Γκέι μπαρ φιλοξένησε παιδιά που φιλοδωρούσαν drag queens ενώ υπήρχαν άσεμνα μηνύματα

Σόδομα και Γόμορρα …

Ένα γκέι μπαρ του Ντάλας της Αμερικής δέχεται πυρά επειδή φιλοξένησε ένα απογευματινό drag show για παιδιά το Σάββατο, όπου τα παιδιά ήταν καλεσμένα στη σκηνή και έδιναν φιλοδωρήματα μπροστά από μια φωτεινή επιγραφή που έφερε ένα άσεμνο μήνυμα. Το σόου ονομαζόταν «Drag the Kids to Pride» (“Σύρετε τα παιδιά στην υπερηφάνεια”).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Σαββάτου, οι καλλιτέχνες (ο Θεός να τους κάνει…) ντυμένοι, σαν γυναίκες, χόρεψαν και πήραν χαρτονομίσματα δολαρίων από μερικά  παιδιά, σύμφωνα με τη θυγατρική του ABC, WFAA. «Θέλεις να βγεις στη σκηνή με τις βασίλισσες;». «Έχουμε ΠΕΝΤΕ περιορισμένες θέσεις για νεαρούς ερμηνευτές να ανέβουν σόλο στη σκηνή ή με μια βασίλισσα της επιλογής τους!» Οι εικόνες από το εσωτερικό του κλαμπ έγιναν viral και έδειχναν “καλλιτέχνες” και παιδιά μπροστά από μια φωτεινή επιγραφή που έγραφε «Δεν θα γλείφεται!». Έξω από το κλαμπ, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να παραπονεθούν ότι η εκδήλωση παραπλανεί και κακοποιεί τα παιδιά. «Μένω σε αυτή την κοινότητα», είπε στο WFAA μια γυναίκα που έδωσε το όνομά της ως Ντάζυ και κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε: «Σταματήστε να κακοποιείτε τα παιδιά». «Έχω αρκετά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να βλέπω ταμπέλες που διαφημίζουν τα παιδιά να χορεύουν στη σκηνή με άντρες με στρινγκ και ακατάλληλα ρούχα και μακιγιάζ».

Μια ομάδα με την ονομασία «Προστατέψτε τα παιδιά του Τέξας» διαμαρτυρήθηκε έξω και είχε δηλώσει ότι ήλπιζε να καταργήσει το γεγονός μόλις το μάθαινε. «Η αποστολή ήταν να ευαισθητοποιήσουμε ότι μια εκδήλωση όπως αυτή, ένα drag show για παιδιά, συνέβαινε ακριβώς στο Ντάλας», ανέφερε η οργάνωση. «Ελπίζαμε επίσης ότι εάν ευαισθητοποιούσαμε, η εκδήλωση θα μπορούσε να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί, έτσι ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να είναι παρόντα». Αν και η Protect Texas Kids είπε ότι η αστυνομία του Ντάλας απομάκρυνε παιδιά και οικογένειες από το μπαρ, αξιωματούχοι της αστυνομίας είπαν στο WFAA ότι ήταν σε ετοιμότητα μόνο για τον έλεγχο του πλήθους. Στο διαδίκτυο, οι κριτικοί ήταν ακόμη πιο ειλικρινείς. «Παιδιά 7 ετών που δίνουν φιλοδώρημα drag queens και κάνουν παρέα σε ένα μπαρ 21 ετών και άνω και το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας το αφήνει να συμβεί… γιατί να μην επιβληθεί ο νόμος;» έγραψε στο Twitter ο Άλεξ Στάιν. «Αυτό που συνέβη σήμερα στο Ντάλας με τα παιδιά στο drag show ήταν καθαρό κακό», έγραψε στο Twitter ο Election Wizard.

 

Μετά την εκδήλωση, το μπαρ δημοσίευσε μια δήλωση ισχυριζόμενη ότι συγκεντρώνει χρήματα για μια τοπική LGBTQ οργάνωση νεολαίας και κατηγόρησε τους διαδηλωτές ως «τρανσφοβικούς». «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας για να γιορτάσουμε το Pride σε ένα οικογενειακό, ασφαλές περιβάλλον, ξεχωριστά από τις κανονικές μας λειτουργίες στις 2 μ.μ. – 2 τα ξημερώματα τα Σάββατα γιατί πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να έχει έναν χώρο για να μπορεί να γιορτάσει ποιος είναι», ανέφερε η δήλωση. “Κύριος. Το Misster είναι ένα μέρος όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να αισθάνονται αποδεκτοί, ασφαλείς και συμπεριλαμβανόμενοι. Είχαμε μια ομάδα διαδηλωτών έξω που φώναζαν ομοφοβικές απειλές, τρανσφοβικά σχόλια και άθλιες κατηγορίες σε αυτά τα παιδιά και τους γονείς».

 

πηγή: dailywire

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares