Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ -Εθνικό σάιτ αρχειοθέτησης τοποθέτησε προειδοποιητική ταμπέλα στο σύνταγμα για “προσβλητική γλώσσα”

Η ειδοποίηση εμφανίζεται τώρα σε πολλές σελίδες στον ιστότοπο archives.org και συνδέεται με μια σελίδα με τίτλο «Η δήλωση της NARA για το δυνητικά επιβλαβές περιεχόμενο», την οποία ορίζουν ως: αντικατοπτρίζουν ρατσιστικό, σεξιστικό, ικανό, μισογυνιστικό, κλπ.

Δεν έχει τέλος ο δικαιωματισμός, ο οποίος τραυματίζει την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων, κάνοντας τους πιο ευάλωτους ψυχολογικά και με αποτέλεσμα έτσι να αλλάζουν σταδιακά οι κανόνες πολυεπίπεδα και να γίνονται πιο δρακόντειοι.

Έτσι και σε ιστοσελίδα Αμερικανικής μάρκας, το archives.org, όπου “φακελώνεται” το ιστορικό της κάθε ιστοσελίδας παγκοσμίως στο διαδίκτυο (πως ήταν μια σελίδα το 2001 και πως είναι σήμερα), αποφάσισε να πάει “woke”, δηλαδή να υιοθετήσει την αντζέντα των “προοδευτικών” και να βάλει προειδοποιητικές ταμπέλες και ψυχολογικά υπερευάλωτους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τhe Νational Pulse, καταγγέλλει ότι τέτοια μεταχείριση δεν υφίσταται σε σελίδα για τους νόμους του “Τζιμ Κράου”, συστηματικοί και ακραίοι νόμοι που στόχευαν τον αφροαμερικανικό πληθυσμό και όπου έχει αρκετές ρατσιστικές έννοιες.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares