Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΗΠΑ – Εταιρεία διοργάνωσε σόου με άνδρες ντυμένους ως γυναίκες για παιδιά – Χρηματοδοτεί αμβλώσεις

Η Vanguard, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων στον κόσμο, έχει ξεκινήσει πρωτοβουλίες σε ολόκληρη την εταιρεία για να προωθήσει το Pride, τις αμβλώσεις και το DEI στους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Σε έγγραφα που έλαβε ο Jack Posobiec της Human Events Daily από έναν πληροφοριοδότη και δόθηκε στο The Post Millennial, αποκαλύπτεται ότι η Vanguard ζήτησε από οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με παιδιά, να παρευρεθούν σε ένα drag show που διοργάνωσε η εταιρεία προς τιμήν του Pride Month.

Σε μια ανάρτηση που έγινε από την επικεφαλής του προσωπικού της Vanguard Kaitlynn Shaker, μέλη της Πρωτοβουλίας Γυναικών για Ηγετική Επιτυχία (WILS) της εταιρείας προσκλήθηκαν σε μια «θεαματική εκδήλωση υπερηφάνειας» που πραγματοποιήθηκε στο Main Campus της εταιρείας στην Πενσυλβάνια.

Επιπλέον η εν λόγω εταιρεία ασκεί διακρίσεις στο εργασιακό περιβάλλον της, ενσωματώνοντας το φύλο ως “κριτήριο” αξιολόγησης για τους υποψήφιους σε θέσεις διοικητικών συμβουλίων, μια μόδα που κατάφερε να δημιουργήσει το φεμινιστικό κίνημα εις βάρος κυρίως των ανδρών.

Άλλο ένα κρούσμα κακομεταχείρισης παιδιών σημειώθηκε και κυρίως με αφορμή το pride month, όπου συλλογικότητες διοργανώνουν αμφιβόλου ποιότητας δρώμενα.

πηγή: The Post Millenial

Shares