Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ιόνια Οδός: Σοβαρό τροχαίο για τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο και τη σύζυγό του….

Το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρείας «Ζαγόρι» εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού – Τύχη βουνό είχαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα


«Τύχη βουνό» είχε ο Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού.

xitos-desoouza-708

Το ζευγάρι κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

troxai_xitos_arta-4

 

troxaio_xitos-1

 

troxaio_xitos-4

Το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Χήτος είναι η απόδειξη της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκασμένο ελαστικό ήταν πιθανότατα η αιτία που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, διακρίνεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις της.

Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.

Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.

Συνεχείς βραβεύσεις

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.
Η εταιρεία επελέγη με βάση τα οικονομικά κριτήρια που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της, την εξωστρέφεια και την κοινωνική της προσφορά.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι μία μια πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών, η οποία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πρωτοβουλία και τις επενδύσεις στην εξωστρέφεια και την καινοτομία.

 

πρωτο θεμα

Shares