Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022

Ιωάννινα: Συνεχίζει να αγνοείται ο πεζοπόρος αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών…..

Οι άντρες της ΕΜΑΚ δεμένοι με σκοινιά έφτασαν σε ένα σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του αστυνομικού χωρίς όμως να εντοπίσουν τίποτα

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι και σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου οι έρευνες από την ΕΜΑΚ και την πυροσβεστική για τον εντοπισμό του αστυνομικού που έπεσε σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου στην Κόνιτσα. Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής απογειώθηκε από το Άκτιο το ελικόπτερο που είχε αιτηθεί από χθες η Πολιτική Προστασία όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο σημείο και επέστρεψε στην βάση του. Η χαμηλή νέφωση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή ήταν η αιτία που δεν επέτρεψε στο πλήρωμα του ελικοπτέρου να συνδράμει στην έρευνα.

Οι άντρες της ΕΜΑΚ δεμένοι με σκοινιά έφτασαν σε ένα σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του αστυνομικού χωρίς όμως να εντοπίσουν τίποτα.

Έτσι η επιχείρηση συνεχίζεται με σκοπό να φτάσουν σε μεγαλύτερο βάθος αναζητώντας τον αστυνομικό που αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η οικογένειά του, οι φίλοι του και όλοι όσοι τον γνώριζαν ζουν ώρες αγωνίας. Ο αστυνομικός έκανε πεζοπορία με άλλους τρεις φίλους του στην περιοχή. Σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο γλίστρησε εξ αιτίας του χιονιού με αποτέλεσμα να πέσει στη χαράδρα.

epiruspost

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares