Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ιωάννα Τούνη: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί διέρρευσαν «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο!

H Ιωάννα Τούνη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο στα οποία απεικονίζεται η ίδια
Μπλεξίματα φαίνεται να έχει η Ιωάννα Τούνη, η οποία στις 11 Μαίου του 2020 κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η φιναλίστ του πρώτου My Style Rocks, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Η τηλεπερσόνα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο ίντερνετ και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub με όνομα προφίλ «g….» και «Z….», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Φυσικά μετά την έγκληση της τα βίντεο αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια «ροζ» πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα έχει να διαχειριστεί και τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, στα τέλη Μαΐου. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου εννέα μήνες και η Ιωάννα με αναρτήσεις της στο Instagram φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα, είχε μοιραστεί τη χαρά της με τους χιλιάδες followers της γράφοντας:

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers… Και που είστε; Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ».

Όμως λίγους μήνες μετά, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με μία μεγάλη κρίση στη σχέση του που τελικά τους οδήγησε σε διαφορετικά μονοπάτια ζωής. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί η Ιωάννα, άγνωστο για ποιο λόγο, αναγκάστηκε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία, όπου έμεναν μαζί. Οι πληροφορίες ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα, αρκετά πικραμένος μετά τον χωρισμο τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και η Ιωάννα θέλησε να αποδράσει από τη δύσκολη καθημερινότητα της, μετά τον χωρισμό. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκε στην Εύβοια με το γνωστό μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αμέσως οι φημες ξέσπασαν για νέο ειδύλλιο, γεγονός που διαψεύστηκε από το μοντέλο, ο οποίος δήλωσε πως το ραντεβού τους στην Εύβοια ήταν καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.

Σίγουρα, το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε αρκετά περίεργα για τη νικήτρια του My Style Rocks, καθώς η ζωή της ανατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο και ξαφνικό χωρισμό, αλλά και τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο από αγνώστους.

Δείτε παρακάτω την αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

protothema.gr

Shares