Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021

INSTASHOP: Πώς απεδείχθη η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ Κ.Βελόπουλου και Κ.Μητσοτάκη….

Τo μεγαλύτερο deal startup εταιρείας ελληνικών συμφερόντων σηματοδοτεί η συμφωνία που έκλεισε η InstaShop για την εξαγορά της από τον γερμανικό όμιλο Delivery Hero, έναντι του ποσού – ρεκόρ των 360 εκατ. δολαρίων.

Τι κάνει όμως το InstaShop: πρόκειται για εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγέλνουν από σουπερμάρκετ αλλά και καταστήματα και να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους όποτε θελήσουν, ακόμη και μόλις μισή με μία ώρα μετά την παραγγελία.

Με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την εταιρεία Instashop για την εξαγορά – ρεκόρ. «Συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα. Με δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης που έχουν έδρα την Ελλάδα και αρχική ελληνική επένδυση, καταδεικνύει πως το οικοσύστημα των start-up που έχουμε ανθεί και ενδυναμώνεται συνεχώς» επισήμανε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

H απάντηση του Κ.Βελόπουλου ήταν άμεση και δείχνει τη διαφορά σκέψης τόσο του ιδίου αλλά και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εν συνόλω ως προς την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares