Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ηνωμένο Βασίλειο: “Τζο Μπάιντεν γ@μι*σαι!” – Βίντεο

Την πρώτη μέρα επίσκεψής του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσκεκλημένος στη κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περίμενε μια ανεκτίμητη και απρόοπτη έκπληξη…

Μέχρι και οι Βρετανοί πήραν χαμπάρι τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έσυρε την χώρα του στον πόλεμο με την Ουκρανία με έμμεσο τρόπο, ως εκ του αποτελέσματος να σημειωθεί ραγδαίος πληθωρισμός σε είδη πρώτων αναγκών. Αυτό δεν επηρέασε την Αμερική μόνο, αλλά και την τροφοδοτική αλυσίδα παγκοσμίως.

Πέρα τούτου όμως, η Αμερικανική κουλτούρα και πολιτική έχει πάρει διεθνή διάσταση, αφού ο κόσμος είναι χωρισμένος σε υπέρμαχους του ολοκληρωτισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων έναντι όσων μάχονται υπέρ των συνόρων και της πατρίδας. Η Αμερικανική πολιτική και προπαγάνδα από μεριάς των δικαιωματιστών έχουν επηρεάσει και τις ζωές των υπόλοιπων δυτικών με αποτέλεσμα να μεταβιβάζουν την ευθύνη για τα προβλήματά τους, ειδικά όσον αφορά στην κατάρρευση αξιών και αποσύνθεσης του κοινωνικού ιστό, στον Αμερικανό πρόεδρο και όποιον Δημοκρατικό.

Στο αυτοκίνητο λοιπόν ήταν ο Αμερικανός πρόεδρος, καθώς “απολάμβανε” το καλωσόρισμα από τους Βρετανούς με μια οικεία φράση: “Μπάιντεν γ@μι*σαι!”

Shares