Η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 91 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και μάρκες που είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες όπως ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, Μιράντα, Γεμιστά, Cream Crackers, Caprice κ.ά..

Σημαντική επίσης θέση κατέχει και στην κατηγορία των αρτοσκευασμάτων (Φρυγανιές, Παξιμάδια, Κριτσίνια, Krispies) με ηγετικά μερίδια στις Χωριάτικες φρυγανιές και στα Krispies. Mε πνεύμα καινοτομίας, το 2011 εισέρχεται στην αγορά της μπάρας δημητριακών με το λανσάρισμα της πρώτης μπάρας δημητριακών με μπισκότο, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς. Το 2013 επεκτείνεται και στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού με το Χωριανό, συσκευασμένο χωριάτικο ψωμί σε φέτες σε 3 γεύσεις και με το Γεύση² (Γεύση στο τετράγωνο), ψωμί του τοστ σε 4 γεύσεις.

Η εταιρεία έχει παρουσία στην αγορά με περίπου 30 ξεχωριστά και αγαπημένα brands και περισσότερους από 200 ξεχωριστούς κωδικούς προϊόντων.

Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί συνολικά 1.200 εργαζόμενους ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες και στις 5 ηπείρους.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Research & Development Manager – Bakery – ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

loading...
+       ...