Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στο κανάλι ΣΚΑΙ, βρέθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου. 

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κατάφερε να αφήσει άφωνο τον δημοσιογράφο και τους υπόλοιπους καλεσμένους, καθώς, για άλλη μια φορά με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια κατάφερε να πει τί χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση και να «ανασάνουν» οι Έλληνες.

 (Εναλλακτικά ΕΔΩ)

«Ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα», είναι οι τρεις μαγικές λέξεις που συνοψίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ενάντια στην κρίση. 

«Αν δεν παράγεις πλούτο, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει η ανάπτυξη», υπογράμμισε ο κος Βελόπουλος, προσθέτοντας πως μόνο έτσι θα γίνουν εξαγωγές και θα γεννηθούν θέσεις εργασίας. 

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κυβέρνηση, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. 

Ο κος Βελόπουλος χαρακτήρισε «ληστοσυμμορίτες» τα μέλη της κυβέρνησης και ιδιαίτερα, τον κο Βαρουφάκη, ο οποίος ηχογραφούσε τις συνομιλίες που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Επιπλέον, επισήμανε ότι η ΝΔ προσπαθεί να αποδείξει ότι «καλύτερη» από αυτούς που μας κυβερνούν τώρα, ωστόσο, λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα ή, χειρότερα, καπηλεύεται το πρόγραμμα άλλων κομμάτων, ενώ, στον αντίποδα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι η μόνη με λεπτομερές πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. 

Eδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κος Βελόπουλος έκανε μια πρωτότυπη είσοδο, καθώς, παρουσίασε τη φορολογική δήλωση ενός πολίτη ο οποίος πληρώνει ένα υπέρογκο φόρο, δυσανάλογο με το δηλωθέν εισόδημα του. Σε μια κίνηση-ματ, κατάφερε να ισοπεδώσει το τρέχον φορολογικό σύστημα και να δώσει στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να αντιληφθούν τί συμβαίνει με τη βαριά φορολογία.

loading...
+       ...