Κάτι περίεργο συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία. Όλες οι τελευταίες κινήσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δείχνουν πως η Πειραιώς ΔΕ θέλει εκλογές. Ας δούμε τα στοιχεία που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Σε συνέντευξή του στο Σκάι ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως «οι συμβασιούχοι, οι οποίοι διορίζονται με νόμο, είναι παράνομος ο διορισμός τους, είναι αντισυνταγματικός. Ο Τσίπρας τους κοροϊδεύει». Τι λέει δηλαδή ο κος Γεωργιάδης; Λέει πως οι συμβασιούχοι ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. Ένα το κρατούμενο. Πάμε στο δεύτερο.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια ένταξης του Αντώνη Ρέμου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Μετά το Σάκη Ρουβά άλλος ένας τραγουδιστής θα σώσει την Ελλάδα;

Καιρός να γίνει σαφές στην ελληνική κοινή γνώμη. Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ επιθυμεί τις εκλογές. Κανένα σοβαρό κόμμα που θέλει να κερδίσει εκλογές και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δε στελεχώνεται με τραγουδιστές και δε δηλώνει δημόσια ότι θα απολύσει συμβασιούχους. 

Μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να παραμείνει η μπάλα στα πόδια του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό που λέγαμε κάποτε η ‘τακτική του ώριμου φρούτου’.

 

loading...
+       ...