Τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, ιδίως πολλά blogs, συνεχώς επιμένουν να σχετίζουν τον γνωστό επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτή η επιμονή, τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για σχέσεις των δύο ανδρών, δείχνει ότι είναι τουλάχιστον ύποπτη.

Προφανώς συμφέρει τον Ιβάν Σαββίδη που προσπαθεί να επιβληθεί στην Ελλαδική πολιτική σκηνή, να νομίζουν ορισμένοι ότι έχει τις “πλάτες” της Ρωσίας, μιας χώρας ομόδοξης, που είναι αρκετά δημοφιλής λόγω του Βλαντιμίρ Πούτιν, στη χώρα μας.

Το VoiceNews έχει γράψει με στοιχεία και αποδείξεις για το μεγάλο αυτό ψέμα που πολλοί διακινούν στο διαδίκτυο, όπως μια συνέντευξη του ιδίου του Σαββίδη (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα) όπου μόνος του υπονοεί τις ανύπαρκτες σχέσεις του με το Ρωσικό σύστημα, ενώ και οι επιχειρηματικές του κινήσεις δείχνουν, επίσης, ότι δεν υπάρχει πίσω του Ρωσική υποστήριξη (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Εκτός αυτού, είναι γνωστό ότι οι ΗΠΑ και η Γερμανία ελέγχουν πλήρως το Ελλαδικό πολιτικό σύστημα, κι ως εκ τούτου δεν θα επέτρεπαν την μεταβίβαση ενός πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι να φτάσει στα χέρια ανθρώπου του Πούτιν (το έχουμε δει πολλές φορές αυτό).

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαιρετικές σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία είναι εντελώς εξαρτημένη από τον Γερμανικό και Αμερικανικό παράγοντα.

Με όλα αυτά τα στοιχεία που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί (άλλο ένα άρθρο μας σχετικό μπορείτε να δείτε ΕΔΩ), δεν είναι δυνατό τα ψευτο-σάιτ να γράφουν όλα αυτά καθαρά από άγνοια, αλλά φαίνεται ότι γράφουν κατά παραγγελία. Άρα ή άσχετοι είναι ή εντεταλμένοι...

loading...
+       ...