Υπάρχουν τόσα που ενδεχομένως,να μην γνωρίζουμε και άλλα τόσα που φαντάζουν στον ανθρώπινο νου αδιανόητα,αλλά τελικά είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζαμε για τον κόσμο.

Το 1969 λοιπόν,σε ένα μικρό χωριό της Ρωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεμέροβο,ένας ανθρακωρύχος,κατά τη διάρκεια εργασιών στο ανθρακωρυχείο της περιοχής, βρήκε ένα μαρμάρινο φέρετρο 70 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Ο ανθρακωρύχος όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με κάτι πολύ πιο σημαντικό και τόσο απίστευτο που το μυαλό αρνείται να το δεχτεί.Μπροστά του,μέσα στο φέρετρο,υπήρχε μία γυναίκα,η οποία βρισκόταν μέσα σε ένα παράξενο υγρό μπλε και ροζ χρώματος.Η γυναίκα ήταν γύρω στα 30,πανέμορφη με γαλάζια μεγάλα μάτια.Φορουσε ένα καθαρό λευκό φόρεμα ως το γόνατό της,ενώ όσοι είδαν τη γυναίκα τόνισαν πως έμοιαζε σαν να κοιμάται και όχι σαν νεκρή. Στο πάνω μέρος του φέρετρου, οι ανθρακωρύχοι βρήκαν ένα μαύρο ορθογώνιο μεταλλικό κουτί.Γρήγορα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όσοι ήταν μάρτυρες του περιστατικού απομονώθηκαν.

Επειδή όμως το φέρετρο ήταν πολύ βαρύ για να μεταφερθεί στο ελικόπτερο,προκειμένου να ερευνηθεί, οι υπάλληλοι αποφάσισαν να αδειάσουν το υγρό από το φερέτρο.Μόλις όμως άρχισαν να αφαιρούν το υγρό, η σορός άρχισε να αμαυρώνεται σχεδόν ακαριαία. Μόλις επανατοποθετήθηκε το υγρό, η σορό ξαναπήρε τη μορφή της όμορφης γυναίκας.

Ο καθηγητής ο οποίος μελέτησε τη σορό είπε πως το σώμα ήταν 800 εκατ.ετών τουλάχιστον και αυτό επρόκειτο να αλλάξει την εξελικτική θεωρία των ειδών όπως τη γνωρίζουμε.

 

loading...
+       ...