Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, πιστοί στην υπόσχεσή τους για αρωγή σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που χρειάζονται βοήθεια, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, για ένα έτος.

Τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με την κάρτα μέλους του κόμματος θα μπορούν να έχουν δωρεάν νομικές συμβουλές από συμβεβλημένους συνεργάτες.

Τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχουν εξασφάλιση, διάρκειας ενός έτους, στις δράσεις του κόμματος, όπου αυτό οργανώνει και υποστηρίζει κινηματικές και ακτιβίστικες δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και την συλλογική, εξωδικαστική και δικαστική διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογουμένων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη του.

Διευκρινίζουμε και τονίζουμε πως αφορά περιοριστικά μόνο για ένα έτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομικής συμβουλευτικής, υποστήριξης των μελών της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή παροχή αλλά ούτε να εξαργυρωθεί, ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες υπηρεσίες και πάσης φύσεως δράσεις. Τονίζουμε επίσης πως αφορά νομικές ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και σε καμία περίπτωση το κόστος και τα έξοδα των τυχόν νομικών και δικαστικών διαδικασιών καθώς και πιθανές  αμοιβές δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών, που αφορούν τις συλλογικές δράσεις στις οποίες ενδέχεται να αιτηθούν, τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Οι κάρτες μέλους παραλαμβάνονται από τα γραφεία του πολιτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα, Ιπποκράτους 10-12 Αθήνα και στο τηλέφωνο: 210-3387703 καθώς επίσης στην Θεσσαλονίκη, Πολυτεχνείου 21, τηλέφωνο: 2310-555302.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα που παραθέσαμε για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

 

 

 

loading...
+       ...