Το Ανατρεπτικό Δελτίο μεταδίδεται από τα νέα του στούντιο. Ο νέος χώρος είναι ένδειξη της ανατροπής στην ενημέρωση που επιφέρει στη ζωή των πολιτών.

Το ALERT TV εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω του OTE TV. Το κανάλι θα βρίσκεται στην θέση 671 και μπορείτε να συντονίσετε τους δέκτες.

Κάθε βράδυ θα μπορείτε να παρακολουθείτε το Ανατρεπτικό Δελτίο, το οποίο παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος, μαζί με τον Βαγγέλη Φανίδη, τον Γιώργο Βλάχο και τον Ανδρέα Καψαμπέλη. Το Ανατρεπτικό Δελτίο βγαίνει ζωντανά στον αέρα κάθε βράδυ στις 10 μέχρι και τις 11. 

Στο Ανατρεπτικό Δελτίο σας παρουσιάζουμε όλες τις ειδήσεις που οι άλλοι σας κρύβουν, ενώ ο οικοδεσπότης Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζει με τους καλεσμένους τα θέματα της επικαιρότητας που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε!

Οι τηλεθεατές που μένουν εκτός Αττικής, μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή του προγράμματος στα κανάλια: 

 

ΕΝΑ ΤV Στερεάς Ελλάδας 

 

ΤV 10 Θεσσαλίας

 

ΡΟΔΟΠΗ ΤV Θράκης

 

ΑΧΑΙΑ ΤV Πελοπoνήσσου

 

SYROS TV Κυκλάδες

 

ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ. Μακεδονία

 

TV KOSMOS Δωδεκάνησα

 

Όσοι τηλεθεατές δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν από τους δέκτες της τηλεόρασης, εναλλακτικά μπορούν να μπουν στο live streaming του καναλιού στον παρακάτω σύνδεσμο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πατήστε στην ένδειξη youtube  ώστε να μεταφερθείτε στον αντίστοιχό ιστότοπο για να να παρακολουθήσετε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 

                                                                                                ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας δείξαμε μία φωτογραφία από τα καινούρια στούντιο του ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ. Ώρα να δείτε και τα γραφεία μας και τα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Δε θα δείτε όλα τα πρόσωπα, καθώς οι περισσότεροι είναι ντροπαλοί!

Κάθε σωστή εκπομπή αποτελείται από μία ομάδα άρτια καταρτισμένων ανθρώπων, οι οποίοι σαν μία γροθιά φροντίζουν για την ενημέρωση σας.

Στο Ανατρεπτικό Δελτίο σας παρουσιάζουμε όλες τις ειδήσεις που οι άλλοι σας κρύβουν, ενώ ο οικοδεσπότης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ σχολιάζει με τους καλεσμένους τα θέματα της επικαιρότητας που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε!

Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και το επιτελείο του, σας υπόσχονται να συνεχίσουν να σας παρέχουν ενημέρωση υψηλού επιπέδου με ήθος και γνώμονα την αλήθεια.

Διότι το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ σας λέει τις Αλήθειες που οι άλλοι σας κρύβουν.

 

loading...
+       ...