Αστυνομική επιχείριση διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι.

Ένας άνδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βαν της αστυνομίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες μετά την πρόσκρουση ακολούθησαν πυροβολισμοί και έκρηξη με το όχημα να τυλίγεται στις φλόγες.

Οι Γαλλικές Αρχές αμέσως συνέλαβαν το δράστη και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση. Στη συνέχεια απέκλεισαν την περιοχή όπου διεξάγονται αυτή τη στιγμή έρευνες. Επιπλέον, έκλεισε για προληπτικούς λόγους και ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του μετρό. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

Να θυμίσουμε ότι στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού είχε σκοτωθεί αστυνομικός στις 20 Απριλίου μετά από επίθεση τζιχαντιστή την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως θα δείτε στο tweet που δημοσίευσε το France Info, η Γαλλική αστυνομία αναφέρει λίγο μετά την επίθεση: «Παρέμβαση της αστυνομίας στα Ηλύσια Πεδία. Αποφύγετε την περιοχή»...

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για άλλο ένα τρομοκρατικό χτύπημα, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, το όχημα έπεσε εσκεμμένα πάνω στο βαν της αστυνομίας, κάτι που κάνει τις υποψίες για τρομοκρατικό χτύπημα ακόμη πιο ισχυρές...

Δείτε βίντεο απ' το σημείο που έχει αποκλείσει η Γαλλική αστυνομία:

loading...
+       ...