Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Ηθοποιοί αναλαμβάνουν τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης

Η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με άλλους συναδέλφους της αναλαμβάνουν τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking.

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη μαζί με άλλους συναδέλφους της συσπειρώθηκαν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Η καλλιτέχνιδα -που το κοινό γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες»- με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικης δικτυωσης γνωστοποίησε ότι πρόκειται να βοηθήσει με τους συναδέλφους της να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα στην υπόθεση της 20χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία πέρυσι είχε διασωθεί από κύκλωμα trafficking χάρη στην παρέμβαση μιας σερβιτόρας.

Η ομάδα ηθοποιών μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται στο πλευρό της νεαρής κοπέλας και έτσι ξεκίνησαν μια διαδικτυακή εκστρατεία για να καλύψουν τα έξοδα της δίκης.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη:

«Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε». ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρίσκονται η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης, η Δανάη Λουκάκη κ.α.

 

newsbomb.gr

Shares