Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Ηλιούπολη: Ελεύθερη κι άλλη κοπέλα θύμα του κυκλώματος! Αποκαλύψεις από τη δικηγόρο της 19χρονης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της φρίκης για το κύκλωμα μαστροπείας, θύμα του οποίου είχε πέσει η 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να διαφύγει από το κολαστήριό της στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, μαζί της διέφυγε άλλη μια κοπέλα, αλλά για την ώρα εκείνη δεν θέλει να μιλήσει.

Μετά τις πληροφορίες πως υπάρχουν άλλες 10 γυναίκες που κρατούνται από το κύκλωμα, μέλος του οποίου είναι ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη τη νεαρή στην Ηλιούπολη, μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως.

Όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, απελευθερώθηκε μαζί της κι άλλη κοπέλα, η οποία όμως δεν θέλει ακόμη να μιλήσει. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14.07.2021) στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη. «Η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται», τόνισε.

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του. Σημείωσε δε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Της έσπασε το κινητό

Η Αντωνία Λεγάκη αποκάλυψε επίσης στιγμές από τη φρίκη που έζησε μέσα στο σπίτι της Ηλιούπολης η 19χρονη κοπέλα. Είπε ότι ο αστυνομικός που την κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε, της είχε σπάσει το κινητό για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares