Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Ίλιον: «Έγινε μίμηση από βίντεο με οπαδούς» δηλώνει κατηγορούμενος

Αποκαλύψεις κάνει ένα από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα περιστατικό οπαδικής βίας ανάλογο με τα βίντεο που κυκλοφορούν με τον μαθητή από το Ίλιον. Οπαδός κάποιας ομάδας δέχεται τέτοιους είδους επίθεση από φίλους αντιπάλων και ακούγονται μάλιστα και συνθήματα.

Ένας από τους κατηγορούμενους επιβεβαιώνει ότι σε ένα από τα βίντεο του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον ακούγονται συνθήματα,: «Στο πρώτο βίντεο είναι σίγουρο ότι ακούγονται κάποια συνθήματα. Η δυτική αλητεία προέρχεται από ένα βίντεο που υπάρχει στο youtube όπου οπαδοί μιας ομάδας επιτίθενται σε δύο οπαδούς άλλης ομάδας, τους ξυλοκοπούν, τους βρίζουν και φωνάζουν δυτική αλητεία. Στην συνέχεια οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο βίντεο με τους οπαδούς κάνουν το ίδιο με όσα έκαναν οι μαθητές από το Ίλιον στο συμμαθητή τους. Εγινε ένας μιμητισμός από το βίντεο», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

 

«Αυτοί που έχουν το έχουν θα πρέπει να τιμωρηθούν»
Στο μεταξύ ο πατέρας ενός από τους οκτώ κατηγορούμενους για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον αναφέρθηκε στην υπόθεση.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο γιος του δεν συμμετείχε στο περιστατικό, ωστόσο κατανοεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οικογένεια του 15χρονου.

«Η θλίψη και η δικιά μας είναι μεγάλη, δεν θα περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε κανένα παιδί. Δυστυχώς εμπλέκεται και το παιδί το δικό μου το οποίο από την μεριά του προσπάθησε να βοηθήσει, ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό. Θα έπρεπε κι εμείς να γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για να πάμε κι εμείς να καταγγείλουμε το περιστατικό, πράγμα που δεν γνωρίζαμε ολόκληρη την ιστορία και καταλήξαμε εδώ, σε αυτό το σημείο που και το παιδί εμπλέκεται, ενώ στην ουσία δεν συμμετείχε και προσπάθησε να βοηθήσει, όταν έμαθε τι συνέβαινε», είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Σε άλλο σημείο περιέγραψε για τα τελευταία 24ωρα: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει και ούτε εμείς μπορούμε. Καταλαβαίνουμε ότι και η οικογένεια του 15χρονου θα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που έχουν κάνει αυτό το περιστατικό σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι δεν είχαν συμμετοχή, θα πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια», δήλωσε στο T-live ο πατέρας του κατηγορούμενου, ο οποίος ανέφερε πως δέχονται απειλητικά μηνύματα.

 

newsit.gr

Shares