Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Θρίλερ με νεκρό επιχειρηματία – Στοιχεία που δείχνουν έγκλημα με στυγερή δολοφονία στο μαγαζί του

Ανάστατη η Ηλεία με έναν επιχειρηματία να εντοπίζεται νεκρός από τον αδερφό του, μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε. Γιατί οι Αρχές δεν αποκλείουν το έγκλημα και τη δολοφονία του 68χρονου…

Τα τραύματα στο κεφάλι του θύματος, κάνουν τους αστυνομικούς να σκέφτονται πως έχουν να κάνουν με έγκλημα και μια στυγερή δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός από τον αδερφό του, μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε. Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα το σημείο αποκλείστηκε. Τις επόμενες ώρες, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, καθώς στην επιχείρηση αναμένεται ιατροδικαστής, που σε πρώτη φάση θα εκτιμήσει τις συνθήκες της τραγωδίας.

Αστυνομικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή της Εφύρας στην Ηλεία. Ένας 68χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο χώρο της επιχείρησής του, από τον αδερφό του και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει βαθύ τραύμα στο κεφάλι, που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του 68χρονου και τα τραύματα που φέρει. Σύμφωνα με πηγές, ο αδερφός του θύματος ενημέρωσε τις αρχές πως εντόπισε εντός του χώρου της επιχείρησης – που διαθέτει και χώρο διαμονής – τον αδερφό του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τελικά λόγω της διερεύνησης που ακολουθεί δεν παρέλαβε το πτώμα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει Ιατροδικαστής από την Πάτρα προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια θανάτου του 68χρονου. Αν πρόκειται δηλαδή για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, με τη δεύτερη όχι μόβνο να μην έχει αποκλειστεί, αλλά αυτή την ώρα, να δείχνει ως η πιο πιθανή.

 

Shares