Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Διανύουμε την εβδομάδα του Πάσχα και η ελλαδική πολιτεια συνεχίζει να εξορκίζει τον αόρατο εχθρό. Οι Έλληνες ή καλύτερα νεο-έλληνες συνεχίζουν με την σειρά τους να μένουν σπίτι ,αφού στο συλλογικό τους υποσυνείδητο έχει περάσει, ότι ο ιός σκοτώνει!Παρά ταύτα η ψυχοφθόρα ομάδα στο δελτίο των 6 εισφέρει όλο και πιο λίγα κρούσματα ,θανάτους με το σταγονόμετρο ,η τρομολαγνεία όμως συνεχίζεται κι ας μη μπορούν να πείσουν κανένα πια ,ούτε ο καταθλιπτικός -ψυχάκιας  βυζαντινοψάλτης ,υγειονομικός πατερούλης αλλά και με πολιτικές τοποθετήσεις (άκουσον-άκουσον),κατακεραυνώνοντας τον Τράμπ και φυσικά ούτε ο αποτυχημένος επιθεωρητής Στηβ Μαγκάρετ κατά κόσμο Χαρδαλιάς !Τα μέτρα δεν αίρονται, προς βλάβη της εθνικής μας οικονομίας ,η ύφεση επίσημα αναμένεται στο 10%,αλλά σίγουρα με αξιόπιστες μετρήσεις , θα είναι πολύ παραπάνω …

Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας-και παρ ότι πριν λίγο καιρό είχα φαινομενικά αντίθετες θέσεις(βλ. άρθρο μου στην σελίδα μου αλλά και στην Κυριακάτικη Δημοκρατία της 18/19 -4-2020,σελ.34,Πειθαρχία …και όχι αναρχία) , με τα ανύπαρκτα όμως στην συνέχεια για πανδημία νούμερα ,διαπιστώνεται να έχουμε οδηγηθεί τελικά σε μια εικονική πραγματικότητα ! Κυριευμένοι από τον φόβο του ιού ,τρέμουμε σαν τα ποντίκια ,κλεισμένα στη τρύπα τους ! Ταυτόχρονα όμως εκείνοι που έχουν ακόμη λίγο μυαλό πρέπει να αναρωτηθούν…Τις ωφελείται..(qui bono) κατά το διαχρονικά αδιαμφισβήτητης φιλοσοφικής χροιάς ερώτημα του ρήτορα της αρχαιότητας Γάιου Τούλιου Κικέρωνα…!
Όλως περιέργως αλλά όχι τυχαίως, ο ρέπων προς διαγγέλματα πρωθυπουργός μας στις 11 Μαρτίου 2020 με νόμο κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του καθεύδοντος στην χώρα μας πλήθους !Όλως τυχαίως λίγο νωρίτερα ο υγειονομικός πατερούλης Τσιόδρας έκανε λόγο ότι οι ιοί δημιουργούνται για να βρίσκονται μετά τα εμβόλια…!Ακόμη όμως και πάλι όλως τυχαίως -αλήθεια τι σατανικές συμπτώσεις!- μετά το ξέσπασμα του ιού ο κιτρινιάρης όσο και αντιπαθής δισεκατομμυριούχος ,κάτοχος της Mikrosoft, Bill Gates, διακήρυξε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού στον κορονοιό αλλά και την δημιουργία ψηφιακού πιστοποιητικού για τους εμβολιασμένους !Και φυσικά και πάλι όλως τυχαίως ο πιο πάνω «ερπετοειδής» εις την όψη διατηρεί ως γνωστόν επτά παγκόσμια εργαστήρια παραγωγής εμβολίων για την καταπολέμηση των ιών ,με τζίρο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων…και φυσικά προκάλεσε την αντίδραση του επίσημου κράτους των ΗΠΑ(Ν.Τραμπ-Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ),που καθόλου δεν πείστηκε για τις καλές του προθέσεις!

Ποιός λοιπόν ωφελείται από την κατάσταση αυτή, όταν μάλιστα οι ειδήμονες διασπείρουν ανά το πανελλήνιο , ότι και να σβήσει η φλόγα του ιού θα ξανανάψει τον Οκτώβριο…;! Και οι σατανικές συμπτώσεις συνεχίζονται ,αφού ενώ ο ιός αντιμετωπίζεται επιτυχώς και μάλιστα με φθηνά φάρμακα,(χλωροκίνη-αζυθρομικίνη) όπως η ιατρική πρακτική με τους μάχιμους γιατρούς διασαλπίζει, διάφοροι περισπούδαστοι καθηγητάδες-είπαμε,” καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς!”- ,παροικούντες εις την αυλή της κυβέρνησης (!),διαφημίζουν το φάρμακο που έρχεται εντός του θέρους για να δαμάσει τον μεταλλασσόμενο ιό!

Μετά από όλα αυτά Συνέλληνες και εσείς καθεύδοντες νεο-έλληνες ,σας μένει καμία αμφιβολία ,ότι ζείτε σε μια εικονική πραγματικότητα ,περί δήθεν φονικού ιού; Μια πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική, όταν η κυβέρνηση, αντιφατική με τον εαυτόν της ,μεταφέρει ανέλεγκτους “λάθρο” στην ενδοχώρα ,φροντίζει να εγκαταστήσει παντού hot spot, τελευταία 28 τον αριθμό, δημιουργώντας πυρήνες ισλαμουπόλεων παρακαλώ και ενώ εσάς, σας έχει μαντρώσει στα ανήλιαγα σπίτια σας ,ενσπείροντας σας τον φόβο του αόρατου εχθρού;! Βλέπετε οι μπίζνες καλά οργανωμένες(ΜΚΟ) δεν αφήνουν ασυγκίνητο το κυβερνητικό  σκυλολόι! Και παρά τις λίγες πατριωτικές φωνές ,που απέμειναν στο κοινοβούλιο ! Σας μένει επίσης καμία αμφιβολία για την εικονική πραγματικότητα στην οποία  σας εγκιβώτισαν ,όταν οι «υγειονομικοί  πατερούληδες»μεταβαίνουν στους Ρομά Λάρισας ,τίγκα στον κορονοιό,με ειδική αποστολή νέου σήριαλ “Χαβάη 5-0,”ξεσκούφωτοι,άνετοι ,χωρίς μάσκες ,χωρίς προφύλαξη ,για να βγάλουν δουλικούς λόγους ανάμεσα τους -σε απόσταση αναπνοής!, εκεί άραγε δεν κολλάει – ,υποσχόμενοι πως θα τους δώσουν πολλά και άλλα τόσα ,αρκεί να μη “χαλάσουν την πιάτσα “και συνεχίσουν ανεξέλεγκτα να περιφέρονται και να γλεντοκοπάνε;!

 

Αλλά τα παράλογα των όσων κυβερνούν αυτόν τον τόπο συνεχίστηκαν με το σφράγισμα των εκκλησιών ,την απαγόρευση περιφοράς του Επιταφίου , της Θείας κοινωνίας ,το χτύπημα της καμπάνας , το άκουσμα της θείας λειτουργίας από μεγάφωνα , γιατί ο ιός κολλάει…! Δεν είπαν όμως τα ίδια για το ραμαζάνι των Μουσουλμάνων, μια και στη Θράκη ο ιμάμης διαλαλούσε καθημερινά  στο διαπασών!
Για όλα αυτά δεν έχουν απάντηση πρωθυπουργός και οι περί αυτόν σερίφηδες !Ανήσυχα πνεύματα όμως όσο και πυρίκαυστες φωνές οι τελευταίες κοντά στους Έλληνες   -τις βλέπετε ,τις ξέρετε και τις ακούτε – μυδραλιοβολούν κατά ριπάς το κυβερνητικό επιτελείο και τους βαστάζους του,-που αρχίζουν από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και φτάνουν μέχρι πολλά, αμφίβολης καθαρότητας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομάδες που δήθεν μας σώζουν (ΜΚΔ)-,ότι έχουν “διαβεί επικίνδυνα τον Ρουβίκωνα”, παίζοντας ρηξικέλευθα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη αυτού του ταλαίπωρου λαού!

Αν και πάλι δεν καταλάβαμε Συνέλληνες τι παιχνίδια παίζουν σε βάρος μας οι δήθεν σωτήρες μας με επίκεντρο το κέρδος και την πολιτική σπέκουλα ,τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας .Γιατί ο δήθεν λοιμός είναι βέβαιο ,ότι μετά από λίγο θα εξελιχθεί σε εθνικό λιμό! Και τότε οι κυβερνήτες αυτής της χώρας  να μου το θυμάστε ,θα πηδήξουν από το πλοίο! Υποτονθορύζουν(σιγοψιθυρίζουν) …Στο βάθος εκλογές!!

 

 

*Ο  Ηλίας  Ν. Ηλιακόπουλος είναι διδάκτωρ Νομικής ,Δικηγόρος  στο χώρο της Θράκης

Shares