Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΕΙΚΟΝΑ-ΣΟΚ – ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Τούρκοι σπιλώνουν την μνήμη νεκρών στην κατεχόμενη Μόρφου – Έκαναν φωτογράφηση πάνω σε τάφους….

Η Τουρκία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε όλα τα επίπεδα και τώρα πέρα από τις τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ θέλει να προκαλέσει με την κατεχόμενη Μόρφου,με την φωτογράφηση σε νεκροταφείο .

Η τουρκική εταιρεία διαφημίσεων “M&B Model Photography”, επέλεξε ως κατάλληλο μέρος για διαφημιστική καμπάνια μοντέρνων ρούχων ένα βεβηλωμένο νεκροταφείο στο χωριό “Κατοκοπια” στην κατεχόμενη Μόρφου .

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο νεαρά μοντέλα να ποζάρουν,  η κοπέλα να κάθετε δίπλα από έναν  παραμελημένο  Σταυρό από το 1974, και ο νεαρός πίσω του να έχει έναν εντελώς βεβηλωμένο Σταυρό. Το σενάριο καθόλου δεν είναι “τυχαίο”.

Αυτό, είναι δείγμα μίας νέο οθωμανικής κουλτούρας όπου θέλει να πείσει την κοινή γνώμη στην Τουρκία, ότι ο Χριστιανισμός είναι ένα πεπαλαιωμένο φαινόμενο σαν Θρησκεία μπροστά στα όμορφα νέο Οθωμανικά Ισλαμικά νιάτα και κουλτούρα , που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο “shooting”.

Κανένας σεβασμός.., ούτε στους νεκρούς. Μόνο ΝΤΡΟΠΗ έχουμε να πούμε ,με αυτή την κίνηση σπιλώνουν την μνήμη των εκλιπόντων.

Δείτε την φωτογραφία που προκαλεί οργή:

 

 

 

Shares