Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Οικιακή» χασισοφυτεία σε χωριό της Σπάρτης…

«Οικιακή» χασισοφυτεία σε χωριό της Σπάρτης...

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν την οικιακή φυτεία που καλλιεργούσε ο δράστης σε εσωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας ηλεκτρικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρες και άλλον εξοπλισμό και κατέσχεσαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών

 


Αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι ενός 48χρονου Έλληνα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά της… παραγωγής του και τις επιβεβαίωσαν κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν την οικιακή φυτεία που καλλιεργούσε ο δράστης σε εσωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας ηλεκτρικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρες και άλλον εξοπλισμό και κατέσχεσαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών. Αυτά, όμως δεν δικαιολογούσαν την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 725 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του.

Έτσι, η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν ο 48χρονος είχε στήσει και υπαίθρια χασισοφυτεία, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares