Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ιερώνυμος: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του – Εξελίξεις με Αναστάσιο

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν με τίτλο «εξέλιξη πορείας υγείας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου», η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει ότι «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, για 5η συνεχή ημέρα, παραμένει σταθερή».

Ο Αρχιεπίσκοπος, υπενθυμίζεται, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύθηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Παίρνει εξιτήριο ο Αναστάσιος

Εξιτήριο θα πάρει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και 12 μέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του, του επιτρέπει να βγει και να επιστρέψει σπίτι του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος μετά το εξιτήριό του, θα παραμείνεισε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες».

Shares