Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ των κατοίκων της Λέσβου στην λαθρομετανάστευση και στις ΜΚΟ…

Σήμερα, στις 8 μ.μ., στη συμβολή του εθνικού δρόμου Πέτρα – Καλλονή με τον περιφερειακό δρόμο προς Άναξο, συγκεντρώθηκαν γυναίκες κάθε ηλικίας από Μόλυβο, Πέτρα, Στύψη, Σκουτάρο και Λαφιώνα, για να ενώσουν τις φωνές τους και να βροντοφωνάξουν:

“ΟΧΙ” στις ΜΚΟ, που ρούφηξαν σταγόνα – σταγόνα το αίμα του λεσβιακού λαού. “ΈΞΩ” οι αμφισβητούμενου κύρους και αμφίβολης προοπτικής οργανώσεις, που εκμεταλλευόμενες την ανθρωπιά και την ανοχή μας εξαχρείωσαν τις οικογένειες και τις δουλειές μας κι οδήγησαν τη νεολαία μας στην ξενιτιά.

“ΟΧΙ” στους λαθρομετανάστες και στους δραχμοφονιάδες προστάτες τους, που γέμισαν τη Λέσβο με ναρκωτικά κι έκαναν τις επιχειρήσεις μας και τα σπίτια μας πεδία καθημερινής παραβατικότητας.


“ΟΧΙ” σε νέες δομές αλλά και κλείσιμο των υπαρχουσών. Να σταλούν οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες της Μόριας στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ν’ ανασταλεί για έναν χρόνο τουλάχιστον η διαδικασία παροχής ασύλου.

“ΟΧΙ” στ’ ανοιχτά σύνορα. “ΝΑΙ” στα δικά μας δικαιώματα, στις δικές αξίες και χριστιανικές αρχές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης διαμαρτυρίας οι γυναίκες σχημάτισαν με τα σώματά τους ένα τεράστιο “ΕΞΩ”, υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα κι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα σ’ ένα συγκινησιακό κλίμα.

Πηγή ITVPETRA

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares