Δευτέρα , 10 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΟΚ στη σφοδρή επίθεση Μαρινάκη: «Οι Έλληνες πληρώνουν την Τράπεζα Κρήτης και ο Σαββίδης χρέη που δεν ήταν δικά του»…

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΟΚ στη σφοδρή επίθεση Μαρινάκη: «Οι Έλληνες πληρώνουν την Τράπεζα Κρήτης και ο Σαββίδης χρέη που δεν ήταν δικά του»...

Η ηχηρή σύγκριση – απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Ιβάν Σαββίδη…

Η τηλεδιάσκεψη της Super League ξεκίνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση, που είχε μάλιστα μεταξύ άλλων και ρατσιστικό χαρακτήρα, εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, μια επίθεση που με βάση τον τρόπο που έγινε μοιάζει με προσχεδιασμένη, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να αποδεικνύει πως η παρουσία του σε αυτή δεν έγινε για να συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων για την έκβαση της φετινής σεζόν, αλλά για να πει όλα όσα είχε προετοιμαστεί να πει εναντίον τον πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, απάντησε στα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας μια ξεκάθαρη σύγκριση για τον τρόπο με τον οποίο έχει λειτουργήσει ο Ολυμπιακός, που είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτόν του Ιβάν Σαββίδη. Η αναφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μια απλή όσο και ουσιαστική σύγκριση του τι είχε συμβεί με το σκάνδαλο Κοσκωτά, και αντίστοιχα τον τρόπο με τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης λειτουργεί από την πρώτη μέρα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

ethnos.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares