Παρασκευή , 4 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ιανός: «Βομβάρδισε» με βροχή και «πολιορκεί» πλέον την Αθήνα…..

Ιανός: «Βομβάρδισε» με βροχή και «πολιορκεί» πλέον την Αθήνα.....

Η Καρδίτσα, το Μουζάκι, η Λαμία, τα Τρίκαλα και όχι μόνο. «Απασφάλισε» ο Ιανός με ασταμάτητη βροχή και η πορεία του… δεν σταματά. Έντονες καταιγίδες από το πρωί και σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Δείτε LIVE την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα.

 

Ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός, μετά από σχεδόν 24 ώρες παραμονής στις δυτικές ακτές της χώρας, άρχισε να κινείται νότια και το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 το κέντρο του εντοπίζεται νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά πώς θα κινηθεί ολόκληρη τη μέρα η σφοδρή κακοκαιρία).

Τη νύχτα που πέρασε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές οι οποίες οδήγησαν στην υπερχείλιση χειμάρρων, καταστροφή υποδομών, κτιρίων και γεφυρών και δυστυχώς στον θάνατο μιας γυναίκας στο Βασιλί Φαρσάλων. Τις πρωινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου 19/09 αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ανατολική Πελοπόννησο με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες.

Από το πρωί του Σαββάτου, πάντως, τα… δόντια του δείχνει ο Ιανός και στην Αττική, με τις βροχοπτώσεις να είναι έντονες ανά διαστήματα σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Ιανός

Ιανός – Πολύ μεγάλα ύψη βροχής

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ήψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 18/09, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αιθηνών/meteo.gr. Σε λίγη ώρα θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση για τα ύψη βροχόπτωσης που καταγράφηκαν το πρώτο μισό του Σαββάτου.

Ιανός: «Βομβάρδισε» με βροχή και «πολιορκεί» πλέον την Αθήνα.....

Δείτε LIVE πώς κινείται ο Ιανός

Πηγή: meteo.gr.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares