Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η Βραζιλία με Ελβετία, Σερβία και Καμερούν στον πιο αμφίρροπο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πολλές επιλογές με μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

Φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρείται ότι είναι η Βραζιλία. Παίρνει μέρος στον πιο δυνατό όμιλο, τον 7ο, με την Ελβετία, τη Σερβία και το Καμερούν. Έχει το προβάδισμα για την 1η θέση και την πρόκριση στους «16». Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει για τη 2η θέση ανάμεσα στην Ελβετία και τη Σερβία, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη το Καμερούν.

Η Βραζιλία δίνει το πρώτο παιχνίδι της σε μία εβδομάδα, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, με τη Σερβία. Την ίδια μέρα παίζουν η Ελβετία με το Καμερούν.

 

Ο νικητής ομίλου και ο τερματισμός στις 2 πρώτες θέσεις

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τους 8 ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τους οποίους προκρίνονται στην νοκ άουτ φάση οι 2 πρώτες ομάδες.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν στον νικητή του ομίλου, τη 2η θέση, την 3η θέση, τον αριθμό των συνολικών γκολ στον όμιλο, τον ακριβή αριθμό πόντων στον όμιλο, τις ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις, τον τερματισμό υψηλότερα στον όμιλο μεταξύ 2 ομάδων, τον νικητή του ομίλου σε συνδυασμό με την 4η θέση, το φορκάστ με ακριβή σειρά κατάταξης στον όμιλο (1η-2η θέση), το τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης του ομίλου (1η-2η-3η θέση).

 

Ο αριθμός πόντων που θα συγκεντρώσει κάθε ομάδα στον όμιλο

 

Στον 8ο και τελευταίο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίρνουν μέρος η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη, η Νότια Κορέα και η Γκάνα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι φαβορί για την 1η θέση. Η Ουρουγουάη έχει το προβάδισμα για την 2η, ενώ η Νότια Κορέα και η Γκάνα θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη.

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Pamestoixima.gr ανά ομάδα σε κάθε όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ανάμεσά τους είναι και αυτά για την πρόκριση από τον όμιλο, τον αριθμό πόντων που θα συγκεντρώσει κάθε ομάδα στον όμιλο, τα Over/Under γκολ που θα σημειώσει, τα Over/Under γκολ που θα δεχτεί.

 

Η σημερινή προσφορά με ενισχυμένη απόδοση για την Ολλανδία

 

Κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Pamestoixima.gr προσφέρει και ένα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση.

Το σημερινό ειδικό στοίχημα είναι για τη συγκέντρωση ακριβώς 9 πόντων από την Ολλανδία στον 1ο όμιλο.

Η Ολλανδία δίνει τον πρώτο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου με τη Σενεγάλη. Τα άλλα 2 παιχνίδια της είναι με τον Ισημερινό (Παρασκευή 25 Νοεμβρίου) και το Κατάρ (Τρίτη 29 Νοεμβρίου). Στόχος της είναι οι 3 νίκες και η κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο.

 

 

Shares