Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Οι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ υποστηρίζονται και προωθούνται σε όλη την Ευρώπη! Ακόμη και στην Ελλάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δύση έχει φτάσει σε προχωρημένο σημείο σήψης και παρακμής και οι ειδήσεις που έρχονται καθημερινά από χώρες όπως η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία το αποδεικνύουν περίτρανα.

Αυτή τη φορά συνέβη το εξής απίστευτο. Ένας Βρετανός ο οποίος δηλώνει γυναίκα και είναι μοντέλο τρανσέξουαλ, ονόματι Ria Cooper, έχει καταθέσει καταγγελία εναντίον ενός άνδρα.

Ο άνδρας, ισχυριζόμενος ότι είναι φωτογράφος που θα μπορούσε να βοηθήσει την προώθηση του μοντέλου Cooper στον τομέα της πορνογραφίας με αντάλλαγμα να κάνουν σεξ τον/την πλησίασε από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Cooper υποστήριξε ότι ο φωτογράφος έπαψε να έπαψε να επικοινωνεί μαζί του ξαφνικά όταν ανακάλυψε ότι ο Cooper ήταν τρανσέξουαλ.

Μετά, μάλιστα, ο φωτογράφος του είπε ότι δεν ήθελε πλέον να κάνει σεξ με τον Cooper επειδή το μοντέλο έχει ανδρικά γεννητικά όργανα.

Ο Cooper θεώρησε αυτή την αιτιολόγηση… ρατσιστική. “Αυτό είναι απολύτως γαμ@@ αηδιαστική συμπεριφορά”, είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο. “Κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι – αυτό είναι διάκριση και τρομερή συμπεριφορά”.

“Αυτός ο άνθρωπος μου έστειλε μηνύματα λέγοντας ότι ήθελε να βγάλει φωτογραφίες, να κάνει σεξ μαζί μου, να το κινηματογραφήσει για να βγάλουμε λεφτά και έπειτα μόλις διαπίστωσε ότι ήμουν τρανς, σταμάτησε κάθε επαφή μαζί μου”.

«Το αναφέρω αυτό ως έγκλημα μίσους» κατέληξε ο Cooper. “Είναι σαν να απορρίψετε κάποιον επειδή είναι μαύρος. Δεν πειράζει αν έχω c- ή όχι (δηλαδή γενετικά όργανα). Οι εικόνες θα πρέπει να κριθούν όπως είναι”.

Δηλαδή σε όλη την υπόθεση αυτό που ενόχλησε τον Cooper είναι ότι ο φωτογράφος δεν ήθελε να κάνει σεξ με τρανσέξουαλ άτομο κι όχι το ότι μπορεί και να τον κορόιδευε. Μόνο το ότι ο άνδρας αυτός δεν ήθελε να κάνει σεξ με κάτι που δεν τον ελκύει σεξουαλικά.

Αυτή είναι η παρακμή της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου γενικότερα. Είναι σαν ένας έγχρωμος να απορρίπτεται από μια δουλειά γιατί δεν έχει τα προσόντα και μετά να κάνει μηνύσεις ότι πρόκειται για ρατσιστική διάκριση.

 

Τέλος, δείτε τί συνέβη σε εκπομπή τραγουδιού στην Ελλάδα. Έγινε viral μια drag queen (δηλαδή άνδρας ντυμένος γυναίκα), η οποία ονομάζεται Μαριάννα.

Τελικά το κοινό δεν την κράτησε στο παιχνίδι (μήπως κι αυτό είναι ρατσιστική διάκριση κι όχι μουσικά κριτήρια;).

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares