Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί -Ετοιμάζεται για τα ρωσικά μαχητικά – Έριξε «βόμβα» ο Ερντογάν! – «Δεν εγκαταλείπω τους S-400»…..

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί -Ετοιμάζεται για τα ρωσικά μαχητικά  – Έριξε «βόμβα» ο Ερντογάν! – «Δεν εγκαταλείπω τους S-400».....

Έμμεση αναφορά για αγορά ρωσικών μαχητικών από την Ρωσία έκανε πριν λίγο ο Ρ. Τ Ερντογάν σε ομιλία του.

Για άλλη μία φορά ρίχνει χαστούκι στις ΗΠΑ, καθώς δήλωσε πως δεν μπορεί πλέον να εγκαταλείψει τους S-400.

Η πραγματική βόμβα όμως ήταν αλλού, καθώς ανέφερε πως εάν οι ΗΠΑ δεν τους παραδώσουν τα F-35, τότε θα ψάξουν για άλλες εναλλακτικές!

Ποιες είναι αυτές όμως; Μόνο η Ρωσία έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Τουρκία για αγορά νέων μαχητικών.

Μόλις χθες, όπως ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα, ότι η Μόσχα είναι έτοιμη αλλά και διατεθειμένη να προχωρήσει στην πώληση του ρωσικού stealth μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 αλλά και του προηγμένου και πιο επικίνδυνου επιχειρησιακού αεροσκάφους της Su-35 στην Τουρκία.

O επικεφαλής της Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ δήλωσε πριν από λίγο, ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πουλήσει στην Τουρκία τόσο τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Su-57 όσο και τα μαχητικά Su-35 στην Άγκυρα, αν αυτή το επιθυμεί.

«Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας προς την Τουρκία και προσφέρουμε τα Su-35. Μέχρι στιγμής, σκέφτονται την πρόταση αυτή και όταν αποφασίσουν, θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση τους, ενώ η βιομηχανία μας είναι έτοιμη να προχωρήσει στην παραγωγή τόσο των Su-57 όσο και των Su-35 μαχητικών αεροσκαφών» απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση.

 

pentapostagma

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares