Σάββατο , 8 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: Νέα δήλωση του Υπ.Εσωτερικών Σοϊλού: Η Τουρκία ακολουθεί το μονοπάτι του Αλλάχ..γράφουμε μια μεγάλη ιστορία ….

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: Νέα δήλωση του Υπ.Εσωτερικών Σοϊλού: Η Τουρκία ακολουθεί το μονοπάτι του Αλλάχ..γράφουμε μια μεγάλη ιστορία ....

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία με τις δηλώσεις της και αυτήν την φορά ο Υπ.Εσωτερικών Σοϊλού φαίνεται να ξεφεύγει

Αδιανόητα τα όσα λέει ο Υπ.Εσωτερικών καθώς σε μια ομιλία του αναφέρει ότι οτιδήποτε πράττει η Τουρκία γίνεται με το θέλημα του Αλλάχ , κάνοντας αναφορά ότι οι Τούρκοι γράφουν μια μεγάλη ιστορία.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ακούγεται να λέει τα εξής: “Το μονοπάτι που βαδίζουμε είναι ένα σωστό μονοπάτι, είναι το μονοπάτι του Αλλάχ, το μονοπάτι που διεκδικούμε. Είναι ένα μονοπάτι πού αποσκοπεί στο να οδηγήσει τα παιδιά μας σε ένα μέλλον όπου τα λόγια τους θα θεωρούνται ως νόμος για τη γειτονιά της Τουρκίας”.

“Σε αυτό το μονοπάτι θα σχεδιάσουμε αγκαλιάζοντας όλο τον κόσμο με τον πολιτισμό μας, κρατώντας στο ένα χέρι την Δύση και την Ανατολή και στο άλλο χέρι το Βορρά και τον Νότο, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια στο ένα χέρι και τον Καύκασο και την Ευρώπη στο άλλο χέρι. Θα το δείτε. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην Τουρκία που κανένας δεν προέβλεπε. Σε πολύ σύντομο διάστημα η Τουρκία θα είναι η πλέον σημαίνουσα και ελκυστική χώρα του κόσμου. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Ο Αλλάχ είναι μαζί μας. Γράφουμε μία μεγάλη ιστορία”.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares