Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Οι Τούρκοι ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στη Μεσόγειο και ο Αποστολάκης πήγε για… ψαράκι στον Σχοινιά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σενάριο η κυβέρνηση να αναζητά «σανίδα σωτηρίας» στα εθνικά θέματα -και δη, στα ελληνοτουρκικά- ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο την Κυριακή…με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε με αντικείμενο την τουρκική προκλητικότητα.

Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στο Αιγαίο, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, δεν… έπεισε για την αναγκαιότητά της, με την αντιπολίτευση, κυρίως, να βλέπει πολιτικά παίγνια πίσω από την κίνηση αυτή του πρωθυπουργού.

https://www.facebook.com/www.onetv.gr/posts/2391517561129589

Ένα βίντεο, μάλιστα, που προέβαλε κατ’ αποκλειστικότητα το One Channel, έρχεται να ενισχύσει τα ερωτηματικά αναφορικά με την κρισιμότητα των στιγμών στα ελληνοτουρκικά. Και αυτό, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, να απολαμβάνει, σήμερα Δευτέρα, μόλις μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και εν μέσω της… συνεχιζόμενης έντασης με την Τουρκία, το γεύμα του με παρέα σε εστιατόριο του Σχοινιά.

Να πρόκειται, άραγε, για ένα διάλειμμα του υπουργού ή μήπως… αξιολογεί διαφορετικά τον βαθμό της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;
protothema.gr
Shares