Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΘΡΑΚΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ: Παλλαϊκό συλλαλτήριο την Κυριακή στον Έβρο…

Η ΘΡΑΚΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ: Παλλαϊκό συλλαλτήριο την Κυριακή στον Έβρο...

Με λεωφορεία από την Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη και με ιδιωτικά μέσα αναμένεται να γίνει η μετάβαση στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται για την Κυριακή στους Κήπους.


Το συλλαλητήριο διοργανώνεται από τη δημοτική παράταξη Κομοτηνής Σπάρτακος, την κίνηση αλληλεγγύης πολιτών Αλεξανδρούπολης και τους Καστροπολίτες Διδυμοτείχου.
Ύστερα από ερωτήματα αναγνωστών, το thraki Νεα, επικοινώνησε με τους διοργανωτές σχετικά με τον τρόπο μετάβασης στους Κήπους.
Μέλη των Καστροπολίτων που στηρίζουν τη διοργάνωση αναμένεται να κινηθούν προς του Κήπους με ΙΧ, ενώ με ΙΧ και λεωφορεία θα φτάσουν στους Κήπους κάτοικοι της Ροδόπης.
Στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν:
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, διοργανώνεται Πανθρακικό Κάλεσμα για μιαν Ανθρώπινη Αλυσίδα στο Τελωνείο Κήπων του Έβρου.
Σκοπός μας είναι να δείξουμε στους κυβερνώντες ότι ο λαός της Θράκης βρίσκεται στα όριά του με την παρανοϊκή κατάσταση που του έχει επιβληθεί με την ογκούμενη παράνομη μετανάστευση.
Είτε μιλάμε για συνειδητή πολιτική ανοικτών συνόρων είτε για αδυναμία φύλαξης της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε και να το εκφράσουμε μεγαλόφωνα, φτάνουν πια οι καφενειακές κουβέντες και τα παρακάλια σε δήθεν αρμοδίους να πράξουν το καθήκον τους.

Η ΘΡΑΚΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ: Παλλαϊκό συλλαλτήριο την Κυριακή στον Έβρο...

Η Θράκη ήταν πάντα τόπος υψηλής ασφάλειας και έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι, παρότι εδρεύουν στα μέρη μας ο μισός ελληνικός Στρατός, η Αστυνομία, η Συνοριοφυλακή και η FRONTEX.
Το περιστατικό με τον μαχαιρωμένο αστυνομικό κοντά στον Σώστη Ροδόπης ήταν η κορύφωση των περιστατικών όπου απειλήθηκε η ζωή των ντόπιων από τους διερχόμενους παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας, και σίγουρα δεν είναι το τέλος τους.
Κανένας μας δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την σιωπηρή εισβολή ως κανονικότητα και τον εποικισμό της Ελλάδας ως …ευλογία, όπως περίπου προσπαθούν να μας πείσουν.
Η Κυβέρνηση είπανε πως θα λάβει κάποια μέτρα για κατάσταση, και ίσως το πράξει.
Τίποτε ωστόσο δεν δείχνει να αλλάζει στα μυαλά των ελίτ, που συνεχίζουν να επιζητούν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα δίχως κοινωνική συνοχή, μάλιστα στοχοποιούν όποιον θέλει να υπερασπίσει το συλλογικό μας σπίτι (όπως στα Βρασνά).
Δεν εμπιστευόμαστε λοιπόν κανέναν, είναι και πάλι όλος ο πολιτικός κόσμος απέναντι στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, όπως ήταν και στο προδοτικό Σχέδιο Ανάν ή στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.
Την Κυριακή μπορούμε να τους δείξουμε με την ειρηνική κινητοποίησή μας ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι: απαιτούμε στεγανά σύνορα και τερματισμό του λαθροεποικισμού της πατρίδας μας!

veteranos.gr

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙA
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ ΕΒΡΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24.11.2019 ΩΡΑ 12.00 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ
https://www.facebook.com/karaiskk
ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ….6936729995
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… 6973438180
ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ…6946506005

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ.
email: [email protected]

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares