Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η Τερέζα Μέι χορεύει με την ψυχή της, λίγες ώρες μετά την παραίτηση Τζόνσον

Η Τερέζα Μέι φαίνεται πως διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ της Πέμπτης (07.07.2022) μετά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον, αφού χόρεψε γεμάτη κέφι στο φεστιβάλ Henley.

Τρία χρόνια μετά την δική της, γεμάτη δάκρυα, παραίτηση, η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι φαίνεται να έχει πολύ πιο ανάλαφρη διάθεση. Ίσως για αυτό να ευθύνεται η παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον, που ήρθε ύστερα από μπαράζ παραιτήσεων υπουργών, υφυπουργών και στελεχών του Συντηρητικού Κόμματος. Και ίσως γιατί είναι εκείνος που της στέρησε την ολοκλήρωση της θητείας της.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο από τον Glenn Campbell, πολιτικό συντάκτη του BBC Scotland News, η πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα την παράσταση του Craig David στην εκδήλωση στο Henley στον Τάμεση, το βράδυ της Πέμπτης.

Στο βίντεο, η 65χρονη, έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Την βλέπουμε να χορεύει και να χτυπά παλαμάκια στους ρυθμούς του «Nothing Like This», φορώντας ένα κομψό, πορτοκαλί φόρεμα, ενώ συνοδεύεται από τον σύζυγό της.

newsit.gr

Shares