Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ομολογεί ότι είχε διασυνδέσεις και μετατάχθηκε η κόρη της στην Βουλή…

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Αλφα, και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη, οτι λίγο πριν τις εκλογές, η κόρης της, μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στην Βουλή των Ελλήνων. Οπου η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει την έδρα του Αντιπροέδρου.

Φανερά αμήχανη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προς στιγμήν τα έχασε, και μετά άρχισε να εξηγεί ότι φυσικά η κόρης της έχει όλα τα προσόντα, αλλά ναι, είπε, δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, κατέληξε, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δηλώσεις της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, τις έκανε βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με το σχόλιο:

Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια. Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με την μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου Μάχη-Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στην άνεση και τη σιγουριά της Βουλής.

Το 2017 η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας έγιναν παππούδες και το γιόρτασαν με κεράσματα στη βουλή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares