Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Οι Σκοπιανοί γράφουν για τον Κ. Βελόπουλο! Ο ΜΟΝΟΣ που ΠΟΛΕΜΑΕΙ την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους για τη Μακεδονία…

Νωρίτερα σας αποκαλύψαμε ένα ρεπορτάζ στο οποίο οποίο οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν επειδή οι σλαβόφωνοι της Έδεσσας ζητούν να έχουν το δικαίωμα εκμάθησης της “μακεδονικής” γλώσσας στην πόλη.

Αυτά είναι τα εγκλήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη Συμφωνίας των Πρεσπών, μια συμφωνία την οποία συνεχίζει να εφαρμόζει εγκληματικά και η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το ρεπορτάζ για το θέμα στην Έδεσσα μπορείτε να δείτε εδώ:

Τα απόνερα του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ στις Πρέσπες! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι Σκοπιανοί: «Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ της Έδεσσας ζητούν να μάθουν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως υπάρχει κάποιος στο ελληνικό κοινοβούλιο τον οποίο οι Σκοπιανοί εδώ και χρόνια τον αναφέρουν λόγω των αγώνων του κατά των ψεμάτων τους, τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Στο σκοπιανό ρεπορτάζ (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) υπάρχει εκτενής αναφορά στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με αφορμή την ερώτησή του προς το Υπουργείο Εξωτερικών και τον Νίκο Δένδια για τον φιλο-σκοπιανό σύλλογο ΑΜΚΕ που ξεκίνησε την διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας στην Πέλλα.

Έχει τίτλο «Οι Μακεδόνες από την Έδεσσα (σ.σ. Voden στα σκοπιανά) ζητούν από τον δήμο ένα χώρο για την εκμάθηση της μακεδονικής γλώσσας» και τον αναφέρει στο δεύτερο κομμάτι του άρθρου:

Για την ερώτηση του Κ. Βελόπουλου σχετικά με το θέμα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Aνακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για την ερώτηση σχετικά με την διδασκαλία της «Μακεδονικής γλώσσας» στην Πέλλα…

Όταν κάνεις υπεύθυνο και σοβαρό έλεγχο την εξωτερική πολιτική και στα εθνικά θέματα, οι “αντίπαλοι” σε λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν και προσέχουν τα όσα λες και όσα πράττεις.

Θυμίζουμε το tweet του Κ. Βελόπουλου σήμερα. Ο Κ. Βελόπουλος πολεμάει καθημερινά την εγκληματική συμφωνία:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares